Annicka, saker som blivit skjutna på framtiden: 1-0

Dagarna går så snabbt. Jag hinner inte med. Klockan är snart nio och jag tyckte precis jag klev ur sängen. När jag gjorde det var jag förresten alldeles för trött för att kliva upp. Hade vaknat efter sex någon gång (av värmeslag och spring i bena) men tvingat mig själv att somna om. När alarmet sedan ringde var jag trött som en tröttis. Snoozade i trekvart och kom tillslut ur sängen. Hojade ner till vårdcentralen för ett litet blodprov (följer upp mitt dåliga järnvärde, äntligen. Annicka, saker som blivit skjutna på framtiden: 1-0). Kom hem en stund och åkte sedan till mammas och pappas hus för att lämna resväskan, vattna lite och så. Svängde förbi Willys på hemvägen och handlade ditt och datt. T.ex. avokado, citron, kakao, stevia, olivolja och keso. Sånt som man behöver.

När jag kom hem plockade han och jag ihop varsinn wrap (min med allt det goda som finns, tex avokado, soltorkade tomater, basilika, vita bönor och keso, hans med ekologiska köttbullar och lite annat) och stoppade ner dem, tillsammans med sånadär klassiska chokladpuddingar i portionsstorlek man åt när man var liten (han hade cravings), i en kylväska. Så hoppade vi upp på cyklarna och begav oss iväg. Eftersom det var mer än 30 grader och SMHI gått ut och varnat för värmen genom att föreslå; 1. skugga, 2. bada begav vi oss till en liten sjö i skogen. Tyvärr cyklade vi vilse och jag grät en stund för att mitt lokalsinne svikit mig. Det visade sig att jag inte blivit så sviken som jag först trodde dock och jag kände mig lite fånig som gråtit. Men vi kom fram. Hittade en liten skuggigare plats för oss själva. Och så låg vi och gottade oss i solskuggan. Läste bok, badade, åt medhavda wraps, badade, pratade, badade. Väldigt mysigt och bra.

En snygg betongpelare under en bro i Tumba, alldeles i närheten av Willys, hade det här snygga mönstret. Och så våra fötter vid sjön i skogen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*