Söndagsgrejer och huvudvärk.

Idag är en bra söndag. Vi har ätit frukost på balkongen, gått på loppis i vår bostadsrättsförening (jag köpte en fin bricka i teak), kört till Taxinge slott och ätit lunch, fikat, promenerat, gått i de små butikerna och tittat på hönsen och tuppen. Stannade på ytterligare en loppis där Karl köpte en fin karaff. Och så har vi storhandlat och jag har tittat på några avsnitt av Orange is the new black och planterat om lite växter, bland annat två tomatplantor som jag knyckte ur mammas växthus. Så himla spännande att se om vi kan få tomater på balkongen. Hur lyxigt?

Igår träffade jag förövrigt mina gamla smek-tjejer. Jag hade peppat i någon vecka och valde därför att ignorera den extrema huvudvärk som smög sig på ungefär lagom till när jag skulle åka in mot stan. Anlände till Dalagatan och Fridas underbara lilla lägenhet när solen sken. Under kvällen hann det både regna och bli regnbågar (två stycken!) och jag och sju sommarpeppade favoritpersoner pratade om viktiga saker, åt god knytis-mat och drack gott vin. Men huvudvärken fanns där hela tiden. Hindrade mig nästan från att vara mig själv. Kunde inte tänka normalt, kunde inte skratta ordentligt. Så jag gav upp efter ett par timmar, kramade tjejerna hejdå och åkte hem och sov istället. Så himla ovärt att må dåligt. Idag har huvudvärken dessutom hållit i sig. Försvunnit i små omgångar men hela tiden legat där och lurat. Undrar om det är min kropp som ställer om till ledighet och inte riktigt vet hur den ska bete sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*