Söndagsgrej

Idag hade vi tänkt åka till Norrköping och kika på Harry Potter-utställningsgrejen som öppnat där. Men vi tänkte om. Solen sken så mycket att det kändes onödigt att ägna dagen i en bil, plus att jag var tillräckligt bakfull för att det inte skulle kännas nice att ägna dagen i en bil. Hade nämligen en återträff med min gamla gymnasieklass igår. Inte världens bästa uppslutning (13 av typ 30 personer) men väldigt trevligt. Cirka hälften hade jag verkligen inte träffat sedan studenten, så det var trevligt.

Vi skippade Harry Potter (sköt det snarare på framtiden) och tog cyklarna istället, åkte genom skogen och hamnade i Flottsbro. Där åt vi god lunch på värdshuset, hängde i solen och spelade minigolf (!). Så himla mysigt. Jag har nog inte varit där på 12-15 år och verkligen inte på sommaren, så det kändes liksom nytt och trevligt. Sen har vi mest chillat. Jag har sovit någon omgång i soffan, kollat på lite tv-serier och lagot tacos till middag. Nu står balkongdörren öppen och det är tyst och skönt. Klockan är snart nio och det är verkligen inte i närheten av att bli mörkt än. Ljuset och sommaren. Bäst alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*