Sämst och bäst.

Kom hem tidigare än väntat efter att ha träffats för grupparbete på förmiddagen. Hade  en hel eftermiddag att ägna åt tentaplugg. Som om jag gjorde det. Spenderade timmar på att designa och koda om min blogg. Den har ju inte varit responsive (pinsamt). Men fult blev det och jag njöt inte ens av att få skapa och koda. Fy så tråkigt. Blev istället helt pajko i huvudet och trött i ögonen av att sitta framför skärmen. Kände mig liksom sämst i världen. Tog därför på mig snabba kläder, satte på ett gammalt Sommar-i-p1-prat med Chister Fugelsang i hörlurarna och gick ut och sprang. Åtta kilometer, en blåsa på vardera fot och mängder av endorfiner senare har jag nu anlänt hemma, svettig och med ny motivation. Dags för dusch, middag och så nya tag: målet är att gå igenom min sammanfattning inför tentan en gång idag. Sen får jag titta på Game of thrones. Såja, SMART mål, jag är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*