Now baby, tell me, what’s your story? Do you think it’ll ever sell?

Igår var en världsabra dag. Jag läste tidningen i solen på balkongen, bakade kakor och jobbade lite. Och så åkte jag ut till Rönninge och jobbade lite där också. Tog bilen till ett såntdär köpcenter utomhus, med en fet parkeringsplats omgiven av stora butiker. Hela grejen känns extremt amerikansk. Ute var det dessutom megavarmt och jag gick mellan butik och bil och dumpade saker. Strosade runt och köpte sånt man behöver men som är tråkigt att köpa. Typ tvättmedel, schampoo, och diskmaskinstabletter. Satt i en hängstol inne på Plantagen en stund och pratade i telefon också. Där var det svalt och lugnt och jag behövde råd om vilka krukor jag skulle köpa eller inte köpa och kände jag att det passade utmärkt att slå mig ner en stund. Jag köpte inga krukor men det gjorde inget.

Kom tillbaka till Rönninge, pulade lite i garaget och så kom mamma. Vi åt glass i hammocken (det hade hon planerat sa hon), njöt av eftermiddagssolen, pratade och pillade i växthuset. Så kramades vi adjö och jag åkte hem. Tog en springtur tillsammans med honom och när vi kom hem lagade vi den goda pajen. Lagom tills den var klar kom Pernilla innanför ytterdörren. Vi åt på balkongen och pratade om viktiga saker. Och så drack vi te och åt upp nästan alla kakorna. Och när Karl (som skulle upp tidigt) gick och la sig mös jag och Pernilla ner oss i soffan och tittade på Järnladyn. Bra film om stark kvinna. Spännande vinkel också, hade nämligen inte förväntat mig en film om ensamhet och sorg, men åh, så bra.

Idag har vi suttit på balkongen och planerat. Varvat frukostätning med kaffedrickande med allerginysningar och semesterplanering. Vi landade i en paddla-kajak-utflykt som blir av om ett par veckor. Ska bli så himla mysigt. Liksom: skärgård+favoritvän+paddla+tälta+laga mat i trangiakök+titta på solnedgången etc etc. Man förstår ju att det kommer bli en succé.

Pernilla åkte till jobbet och jag satte mig att jobba lite själv. Men nu börjar kroppen skrika efter sol och jag ska nog lägga mig på balkongen. Läsa tidningen har jag ju inte gjort idag. Helt okej liv nu alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*