Midsommarafton

På midsommarafton lämnade jag, Karl, Nicklas och Helena det tysta lilla huset vid havet och åkte (jag och Nicklas sprang de knappt 9 kilometerna) till det större, lika tysta huset i skogen. Där väntade mamma, pappa, Anette och Gunnar. Och lejonet. Där väntade också en väldigt god midsommaraftonlunch. Vi åt och drack och sjöng och hade det trevligt.

Och på tomten låg en stor hög med matjord. I den hoppade lejonet runt som en galning. Ibland la hon sig ner i sanden och vilade. Så himla söt.

En reaktion på ”Midsommarafton”

  1. Jag blir så lycklig när jag läser din blogg. Har suttit en lång stund och tagit igen flera inlägg som jag missat. Hela norrlandshelgen t.ex. Underbara bilder! Allting verkar se bättre ut igenom din lins än i verkligheten. Kan du förklara det? Leendet sitter fortfarande kvar. Och blir ännu större nu när jag tänker på att du och Pernilla nog ligger och myser i tältet vid en strand till en Sörmlandssjö just nu. Med kajakerna utanför.
    Älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*