Dagarna smälter ihop

Sommarlovet springer vidare. Tiden liksom rinner iväg och dagarna smälter ihop. Men jag gillare. Det cyklas genom skogen och spelas minigolf. Det spelas spel vid köksbordet med bra tjejer. Det bakas den där dödsgoda brownien på dadlar och avokado (recept här) som avnjuts med de bra tjejerna. Det målas och skruvas och det snickras. Det coachas i cirkelsågning. Det åks till IKEA och Hornbach och sånt med Felix. Det planeras färd till Hälsingland som tidigareläggs. Det kläms in jobb och möten. Det dansas Latin Fusion för sista gången för terminen (och Karl följer med, skakar allt han har och lider av träningsvärk efteråt som gör mig nöjd). Det vattnas i rabatten och det handlas en lavendelplanta. Det växer så det knakar i krukorna med chiliplantor. Och i krukorna med tomater. Och det planeras kajakpaddling och sånt. Det målas tånaglar (bara en sån sak). Det läses bok. Det lyssnas på dokumentärer och podcasts.

Det var såhär jag ville ha det. En god blandning av allt som är trevligt och bra för själen. Blandat med tillräckligt mycket egenföretagar-, hemma-i-soffan-jobb så att man ska klara sig.

En reaktion på ”Dagarna smälter ihop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*