Spontanmiddag

Vi åkte hem till mamma och pappa på spontanmiddag. Tog med cyklarna och passade på att få lite service (curling från pappa <3). Nu är min cykel så snabb så det inte är klokt och när vi cyklade ner till station blev jag euforisk. Med rödvin och kalvadoss och kaffe skvalpande i magen och det faktum att jag inte cyklat sedan vi flyttade i höstas blev det mycket fnissande och snabbt trampande ner till pendeltåget. Vi var nog nere på två minuter.

Grillade i alla fall världsagoda grillspett, drack vin, flyttade kajak och pratade om löparmage, resor och om mammas födelsedag. Mamma bjöd på rabarberpaj men jag nöjde mig med bara rabarber (sockerstopp liksom).

Jag hade med mig kameran. Det knäpptes lite bilder av både mig och Nicklas. Se här:Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*