Saker

Saker händer.

Det blir maj men sommarvärmen försvinner. Det blir kallt igen. När vi går ut och går på kvällen måste vi ha mössa och vantar.

Jag börjar somna på eftermiddagarna. Ligger och läser kurslitteratur i soffan och somnar liksom bara in. Helt ofrivilligt. Det händer två eftermiddagar och båda gångerna vaknar jag illamående och sur (som man gör när man sover på dagen).

Vi hittar en riktigt rolig lekpark, där vi dels åker på en sån där kombinerad gungbräda-gunga-karusell-grej och dels gungar på kanske mitt livs bästa gungor. Gungorna är såna som består av en enkel sittplats (inget konstigt stort bildäck), lagom bred för till och med en vuxenrumpa och vi gungar så högt så högt. Jag skrattar helt frenetiskt och har inte haft en sån kittlande känsla i magen på länge. Vi har hopptävling som jag vinner. Är oändligt stolt.

Vid middagen igår börjar jag klia mig i ögonen och känner hur det gör ont på ena ögonlocket. Jag har fått en vagel. Min livs första och jag är ömsom förbannad ömsom lite stolt. Fast mest är det äckligt och gör ont.

Ny kurs börjar och veckan går skitsnabbt. Helt plötsligt är det redan fredag imorgon. Tänk vad tiden går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*