”Positivt nöjd”

Klockan halv sju imorse gick vi till pendeln. Det var nästan tomt på tåget men de som åkte verkade gladare än de som åker en timme senare. Tror att halv-sju-människor är lyckligare än halv-åtta-människor av den enkla anledningen att de är färre i antal och därför inte behöver trängas och bli bittra av trängseln.

Åkte till Kista och medan han låg i tandläkarstolen satt jag i väntrummet och läste Tio tankar om tid (som nu är utläst). Vi tog sedan en promenad och blev nostalgiska. För ett år sedan vid den här tiden bodde vi ju faktiskt där. Besökte en fin lund dit vi ofta cyklade och där satt-låg vi en stund i solen. Fikade, gick i affärer och åt frozen yoghurt innan vi lämnade Kista och åkte söderut igen.

Hängde hemma, solade, läste, gjorde müsli och lät dagen gå. Tog med oss pick och pack och åkte till stan där vi käkade dödsgoda hamburgare (min med halloumi istället för kött), drack rödvin och gick på bio. The amazing Spiderman 2, en oväntat bra film och för att citera honom var jag ”positivt nöjd”. Ungefär såhär (som jag ser ut nu):

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*