På riktigt

Jag ligger i soffan och pluggar. Han kommer in i vardagsrummet och dansar både programmeringsdansen och kissdansen. Det finns mycket dans i den där karln och jag älskar det.

Ute försvinner regnmolnen och solen kikar fram. På datorn minskar antalet sidor kvar att läsa i eboken långsamt. Tentan och allt annat (slutpresentation och seminare) närmar sig och jag kan inte förstå hur jag ska motivera mig att få till allt. Jag vill ha sommarlov. Nu. Vägrar inse att de få dagar som skiljer nutid från fantastisk framtid innebär att jag i vanlig ordning måste prestera. Hur ska det gå till när hjärnan checkade ut för flera veckor sedan? Ja, ungefär samtidigt som mina ben verkligen började bli bruna och både sallad och persilja och jordgubbar växer järnet på min balkong. Ungefär samtidigt som man kan sova med fönstret öppet. Ungefär samtidigt som jag tog årets första dopp (och det knappt ens var kallt i vattnet).

Ett litet krafttag till, sen så. Sen blir det sommar på riktigt. Då ska det dansas sommardans och frifrånskolandans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*