På balkongen

Mamma och pappa svängde förbi på en bit raw cheesecake i eftermiddags. Vi satt runt köksbordet och pratade om jordgubbsplantor, trädgårdsarbete och politik. Mysigt var det. När de åkte hem lämnade de två jordgubbsplantor till oss. Jag planterade de mitt mellan krusbärsbusken och röda vinbärsbusken i vår balkonglåda. Det börjar synas både krusbär och röda vinbär och jag kan typ inte hålla mig tills de mognar. Och så jordgubbar nu till på köpet. Kanske världens lyxigaste att gå och plocka sånt på sin egen balkong.

På vår balkong finns förutom bären två granar, lite blommor och en trött gräslök. Ska plantera fler kryddor snart. Och så tänker jag mig stora krukor med tomater vid väggen. Lyx alltså.

(Liljekonvaljerna står på köksbordet. De hade mamma med sig idag. Luktar så gott.)
En reaktion på ”På balkongen”

  1. Du är ju alldeles fenomenal på att fotografera blommor! SÅÅÅ vackra blommor! Puss på dig, min sköna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*