Ont i ögonen, tredje hjulet, simning och gospel.

Första dagen på ny kurs innebar en tur till Universitetet för kort introduktionsföreläsning och så hem igen. Med en ambition om att vara ute i god tid läste jag lite i en av kursböckerna. Dock har jag den bara på datorn och det tog säkert inte ens en halvtimme innan jag hade så ont i ögonen att det bara var att stänga ihop datorn. Kanske gör det mindre ont att läsa en annan dag.

Vet inte riktigt vad jag istället ägnade dagen åt. Gick och plockade mest. Sorterade grejer i en garderob. Öppnade Photo Booth på datorn och dokumenterade dagens look. En ganska grå look men med alldeles tokigt bra fall på håret.

Åkte och fixade nytt pass hos polisen. Såg ut som en bulle på kortet och blev ledsen över det. Inte fick jag möjlighet att ta om bilden heller. Personen på andra sidan glasrutan hade redan påbörjat en uppenbart flörtig situation med sin kollega. Mig tittade hon inte ens åt när hon gav mig kvittot och talade om att det skulle ta ”max fem arbetsdagar”. Hon var liksom försjunken i kollegans luriga (kåta) blick och det faktum att han stod väldigt väldigt nära. Jag kände mig som tredje hjulet och skyndade mig därifrån. Då får en väl se ut som en bulle i sitt pass.

Kom hem, plockade och ordnade lite mera innan jag höll på att sprängas av uttråkning. Tog därför på mig baddräkt och gick och simmade. 30 minuter simma och 15 minuter bastu. Underbart. Nu ligger jag på sängen och skriver viktig lista. Mitt hår luktar klor.

Snart kommer han hem. Vi ska äta middag och sedan bär det av in till stan för gospelkonsert. Min mamma sjunger nämligen i en gospelkör. Inte för att hon är religiös eller så (väldigt tvärtom är hon min hippiemamma) men hon älskar att sjunga. Och vi andra älskar att lyssna så det ska bli trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*