Ett litet bröd

Jag håller på och sockerdetoxa lite. Pretentiöst och trendigt och allt vad de nu må vara men jag kände att jag behövde en liten break från socker och snabba kolhydrater. Jag käkar ju frukt och så som vanligt. Skippar bara det som innehåller raffinerat socker eller vetemjöl. Det som inte tillför min kropp något, typ bröd, typ godis, typ kanelbullar.

Idag slängde jag ihop ett enkelt litet icke-vetemjöl-bröd till min lunchsallad. Blev både snyggt och gott och så gick det snabbt, hurra.

Ett litet bröd

Ingredienser:
1,5 msk pofiber
2 tsk fiberhusk
3/4 msk mandelmjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 msk psylliumfröskal
1 msk pumpafrö
0,5 msk smält smör
1 ägg

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop torra ingredienser.
Rör ner smör och ägg.
Smöra en liten form och häll i smeten.
Sätt in i ugnen i 15-20 minuter.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*