Björntavlan

Jag hittade denna på Pinterest och blev inspirerad. Googlade fram en bra bild på en björn och gjorde en snygg egen variant av björnes siluett i Illustrator. Avsikten var att skriva ut den och använda som mall men se skrivaren hade bestämt sig för att leva ett rebelliskt liv, ovillig att samarbete och göra vad den skulle. Så efter en alldeles för lång stund bråk med skrivaren valde jag att rita av min på datorn avritade björn på papper (waste of time att jag ens gjorde en egen björn i vektorgrafik). Sen ägnade jag en stund åt att riva lagom bitar i mörka färger ur tidningar och magasin. Limmade, rev, ritade av björnen självhäftande papper (marmor hittade jag hemma), limmade, klippte i rätt storlek, ramade in och voila! Klart.

Karl tyckte mitt mästerverk såg lite sovjektiskt ut. Det gjorde mig besviken. Själv tycker jag ramen är ful men idén är god. Kanske kan göra en snyggare variant någon annan dag. Fick i alla fall pyssla lite. Yay.


Björntavlan. 


Den finaste är att björnen är ute efter blåbär. Big surprise liksom. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*