tisdagonsdagtorsdag

Det blev tisdag och jag fick ett fett A på hemtentan. Upprättelse! Ägnade hela dagen i skolan och lyssnade på två för ovanlighetens skull väldigt bra föreläsare. Och så blev det onsdag och seminarie och en hel eftermiddag med hetsläsning av kurslitteratur. Eftermiddag blev kväll, god pojkvänslagad middag och pendeltåg in till stan. Mötte upp några trevliga kurskamrater, drack rödvin och pratade om viktiga och oviktiga saker, småspanade på fotboll och åt chilinötter. Tog sista pendeltåget hem och möttes av världens bästa sambo vid stationen.

Idag är det torsdag och jag börjar dagen lite långsamt. Äter frukost och tittar på Spung. Om en timme trillar jag in mot stan för att skriva grupparbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*