Som om man fyllde sju eller åtta eller nio.

Klockan 06.09 vaknade jag av att han klev in i sovrummet sjungandes ja-må-hon-leva. Jag hade sovit som en sten och var mitt uppe i en dröm så jag blev minst sagt överraskad av sången. Euforin som spred sig i kroppen när jag kom på att det är min födelsedag och 100% fokus på mig som står på schemat var fantastisk. Som om man fyllde sju eller åtta eller nio. Eller 24. Samma eufori. Fick presenter och god frukost och undrade varför klockan var så lite. ”Jag ville inte riskera att du skulle ha hunnit vakna” var hans svar. Absolut godkänt. Och det var skönt att komma upp tidigt. Vi gick en lång promenad vid vattnet. Mötte knappt en enda människa och solen sken som tusan. Och så satt vi på balkongen lite, myste allmänt och började så småningom sätta igång att laga mat. Stod sen i köket hela dagen – med avbrott för sushi och tårta (!) i solen på balkongen. Och så började familj och vänner trilla in genom dörren. Full rulle hela eftermiddagen och kvällen och jag var verkligen i mitt esse. Tänk liksom att vara omgiven av de människor man gillar mest i världen. Mat, vin, prat, skratt och presenter. Kan ju inte bli bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*