Mjukstart

Det hände sig att jag tänkte börja plugga. Jag kom nämligen hem avsevärt mycket tidigare från Universitetet än planerat. Så jag slog mig ner på balkongen i solen och började läsa. Efter cirka en och en halv sida gav jag upp. Då kisade jag så mycket för den starka solen att jag knappt såg ut under mina ögonlock. Kort sagt: jag blundade.

La därför ifrån mig boken och beslutade att det var okej att sola en stund. Så det gjorde jag. Stekte min kropp långsamt i solen och blev alldeles varm och lycklig. Och när solen försvann och jag och min hemifrån-jobbande favorit tagit en kort fika (dödsgod mugcake på banan och kakao) i skuggan placerade jag mig i soffan istället. Det hände sig att jag tänkte börja plugga igen. Men se, det har jag ännu inte gjort och tentan är om en vecka och jag undrar verkligen hur det ska gå.

Det är i och för sig kanske okej med en mjukstart efter påskledigt och så. Ett par dagar med supermänniskor i en stuga i skogen var liksom precis vad jag behövde men det tar ändå en stund att landa i en normal vardag igen, hur utvilad och peppad av energi man än blivit av frisk luft, skogspromenader, spel-spelande, vin och påskägg. Finner mig därför i att jag inte kommer så långt idag. Imorgon däremot, då.

Såhär har det sett ut på mitt Instagramflöde de senaste dagarna:


En tbt från tidigt 90-tal. Och så min favoritmänniska framför timmer (som luktade nyhugget ni vet)


En promenad ut till havet. Och pappas wraps-paket från en skogsutflykt.


Årets första lingon hittade vi på Vettberget. Och det här kokta ägget var så perfekt att jag var tvungen att dokumentera. Jag menar, det händer ju tyvärr inte varje dag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*