men lugnt kan också vara bra

En väldigt mysig helg börjar ta slut. Vi har båda dragit på oss förkylningar och med det som anledning har vi tagit det väldigt lugnt. Men lugnt kan också vara mysigt och bra. Vi har till exempel spelat kinaschack i solen på balkongen, lagat sushi och bakat kanelbullar. Vi har ätit glass i en lekpark, tvättat  (och hängt utomhus för första gången denna säsong!) och suttit länge vid matbordet och bara pratat. Vi har kollat på lite tv-serier och bara hängt. Så gott som hela tiden har balkongdörren stått vidöppen och vårvärmen med tillhörande fågelkvitter och dylikt har liksom vällt in i lägenheten. Till det har det ofta  spelats radio någonstans i lägenheten och det har känts somrigt och underbart. Dessutom har jag påtat i rabatten, solat en hel massa, organiserat om en del grejer i köksskåpen och såklart pluggat inför tentan. Lever dock fortfarande i någon slags förnekelse om att att den överhuvudtaget ska äga rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*