Kaffefest och tupplur

När tentaplugg blir kaffefest och tupplur i skolan. Dels njuter vi av att det inom ett dygn är över, dels hetspanikstressar vi över att vi inom det kommande dygnet måste prestera. Det ska alltså, i vanlig ordning när en kurs tar slut, skrivas tenta. Denna gång terminens näst sista. Bara en ynka kurs till innan sommaren. Helt overkligt fantastiskt egentligen.

Proppar huvudet fullt med modeller och teorier. Rabblar namn och memorerar listor. Tänker att ”det här kommer säkert inte, det hoppar vi över” eller ”nu sätter vi fan det här!”. Dricker alltså kaffe igen. Tycker det är gott och riktigt känner hur endorfinerna letar sig ut i kroppen. Gratis kaffe med tillhörande delikatoboll. Måndagslyx med tillhörande socker- och koffeinchock.

En reaktion på ”Kaffefest och tupplur”

  1. Jag håller på dig i morgon, eller hejar på dig, eller helt enkelt tror på att du fixart!
    Lyckntill på tentan. Hör av dig när du är klar så smider vi Latin Fusion-planer.
    Lycka till!
    Älskar dig!
    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*