Eken

För snart två månader sedan planterade jag ett litet ekollon i vatten. Till en början hände inte så mycket men så fort det började krypa ur små gröna löv ur ekollonet gick det minsann snabbt. För ett par veckor sedan planterade jag om ekollonet i en bonsaikruka. Kanske hoppas jag att det om några år är en fin liten bonsaiek. Kanske är jag nostalgisk och tänker på besöket hos bonsaimästaren i Taiwan. Här finns några bilder. Jag skrev:

We’ve been doing calligraphy and crafting and we were at a house of a Bonsai master. I’ve never met anyone that loves trees so much. For an hour he showed us powerpoint slides of trees (some pictures with him in them, some with titles like ”Old huge tree” and ”Wind Style Tree” and some just incredibly beautiful) and then he showed us his garden. That man was unique, that’s for sure.

Huruvida mitt ekollon blir en riktigt frän bonsaiek någon gång återstår att se. Såhär ser det i alla fall ut idag:Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*