Bra måndag

Visst utnyttjade jag tystnaden och läste i förmiddags. Utnyttjade solen och det perfekta balkongläget också. Dissade kläder och hissade kurslitteratur i solen. Hurra för multitasking.

For iväg till Universitetet, gick på föreläsning, fick försenad födelsedagspresent (!!) av Jenny och Miriam, solade och hängde en lång bra stund längs en husvägg som låg sådär perfekt i lä i solen och åkte sedan hem. Bytte om till snabba kläder, tog med mig överbliven alkohol från lördagens kalas och for till Systembolaget i Tumba. Lämnade tillbaka drycken som inte gått åt (hurra för pengarna tillbaka<3) och gick sedan hem. Valde att undvika den hårt trafikerade raka-vägen-hemåt och gick omvägen längs åkrarna istället. Otroligt värt. Stärkt av myspromenaden handlade jag fil och frukt och nu är jag hemma, nyduschad och redo att laga middag. Bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*