Botar och utnyttjar tystnad

Helt plötsligt har han vaknat klockan fem på morgonen, pussat mig som en galning och hoppat in i en taxi till Arlanda. Nu sitter han på ett plan söderut och lägenheten är tyst, tom och full av tulpaner. Fick säkert hundra stycken sammanlagt i lördags. Nu står de utspridda i olika vaser överallt i lägenheten och gör mig lycklig. Så himla fint.

Botar tystnaden med att titta på ett avsnitt av Värsta Språket med Fredrik Lindström. Avsnittet hade lagom längd för mitt frukostätande och tog slut samtidigt som morgonens kokta ägg gjorde det. Kvar finns en tekopp och en vision om att passa på att utnyttja tystnaden istället för att bota den. Ligger alldeles efter med läsning av kurslitteraturen för denna kurs, något som gör mig stressad till tusen. Därför: dags att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*