Att ta död på en geting

Jag varvar solande (min kropp blir långsamt brun) med tentaplugg och photobooth. På näsan har jag en stor finne och igår blev jag stucken av en stor geting. Av ren instinkt dödade jag den. Började fundera på det efteråt, liksom varför det var så naturligt att jag trampade ihjäl djuret. Hon (drottning for sure) hade ju förmodligen inte för avsikt att ta död på mig även om hon uppenbart utgjorde ett hot (hon stack mig, det gjorde ont och jag blev rädd, varpå jag trampade ihjäl henne för att rädda mig själv – och andra – från ytterligare attacker). Jag fick dessutom trampa ganska ordentligt innan hon slutade sprattla och krypa och det kändes lite makabert. Survival of the fittest, eh?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*