Att se fram emot saker när det som händer prick nu inte är så motiverande.

Tappar fokus. Trodde nämligen jag skulle vakna till sol. Icke. När jag slog upp mina ögon strax efter klockan sex var det mulet och deppigt. Upp kom jag i alla fall såklart och lagade frukost till en person istället för två (tråkigt). Även om frukosten var god blev det lite antiklimax alltså. Hade liksom förväntat mig sol och planerat in en förmiddag på balkongen precis som igår. Nu måste jag plugga inomhus och det är ju inte alls lika roligt. Omotiverande om inte annat.

Inte så pepp dag alltså. Jag ser istället fram emot:

  • Att han kommer hem på torsdag
  • Att det snart är påsk och vi ska till Norrland och det ska pojkvänmysas och kusinmysas och letas påskägg och promeneras i skogen och njutas av tystnaden

Jag trodde det skulle bli en lång lista. Det blev det inte och det var himla skönt. Jag tycker inte om att behöva längta efter massa saker. Man glömmer så lätt att leva då. Men nu längtar jag alltså bara till helgen och det är ju inte så farligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*