Taxinge slott

Idag åkte vi till Taxinge slott.

Vi gick först i en av de små butikerna (den andra var stängd). Jag köpte en fin liten vas. Och sen gick vi in i slottet för att fika. Nästan inga människor alls där, jätteskönt. Drack coca cola och vatten med såna där superdupersmala sugrör man ibland drack ur när man var liten. Men då tog man alltid fyra eller fem stycken. Idag tog vi varsitt.
Och så promenerade vi runt udden där slotten ligger. Tog mer eller mindre misslyckade hoppbilder och struntade i att hela alltet var grått och nästan livlöst. Det var så vackert ändå. Mitt i allt såg vi en död kråka. Det var lite sorgligt men jag tog ändå en bild (som jag inte la upp här).Påväg hem stannade vi på loppis. Gick runt jättelänge och drog i saker, men köpte inget. Loppis är ju mysigt ändå.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*