Solen gick i moln och jag gick in

En mysig måndagsförmiddag har passerat. Jag har gått upp tidigt, ätit frukost och följt honom ner till tåget för att köpa ägg. Insåg väl framme i centrum att det var en stund kvar tills butikerna öppnade och blev påtvingad en ofrivillig morgonpromenad för att fördriva tiden tills klockan slog åtta-noll-noll. Hängde på låset till Hemköp med pensionärerna, kom hem ett halvt dussin ägg rikare och läste tidning och drack te innan jag tog en skön power walk med Eva. Solen gassade järnet så när jag kommit hem och duschat satte jag mig på balkongen för att plugga. Där var det lä och fantatiskt varmt (28 grader!!) och jag njöt en dryg timme (blev alldeles dåsig och solhög), innan solen gick i moln och jag gick in. Därefter har jag pluggat duktigt och ätit lunch. Och dagen springer iväg och nu har det blivit grått och lite regnigt ute. Tur att man hunnit med både promenader och balkonghäng.


Häromdagen invigde jag mina Converse. Är egentligen otroligt trött på dem, men det känns så vårigt och underbart med den tunna sulan. Man kommer ju så nära marken. Och så har jag simmat en del. Blev tre gånger förra veckan.


Igår var han och jag på Tekniska Muséet och utställningen Game On. Jättenostalgisk och fin, trots att jag inte är någon spel-människa. Och så fick vi varsinn obligatorisk musei-prick att sättapå tröjan. Och såhär såg det ut kvart i sju imorse, när solen letade sig upp över trädtopparna. Underbart. 


Och så ägg och dagens i-solen-temperatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*