Papiljotter, knästrumpor och hängbröst

Det blev helg (inte för att jag märkte någon skillnad, eftersom jag legat i sängen hela veckan) och jag gick utanför lägenheten för första gången på fyra dagar. Åkte till Rönninge och letade utklädningskläder till lördagens födelsedagsfest (Isabelle fyllde 24). Temat var tant, och jag hittade en ypperlig outfit med både axelvaddar och vadlång kjol. Och så inneskor, pråligt halsband och en fin Dior sadelväska som min mormor haft. Rött läppstift och allt hår samlat i ett spänne. Tant.

De andra tanterna var minst lika fina. Femton tjejer (tanter) trängdes i den ljust inredda lägenheten. Papiljotter, knästrumpor och hängbröst. Underbart. Åt jättegod fiskgryta, lekte ett ton lekar, åt tårta och pratade om tantiga och icke-tantiga saker. Och tog en gruppbild som genererade massor med skratt. Så där mycket så att man gråter och får ont i magen, och så var det med den saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*