Livet som student

Det är en fin dag. Jag glider runt i mjukiskläder, som ömsom åker av (när jag slår mig ner i den gassande solen på balkongen), ömsom åker på (när jag glider in i lägenheten och placerar rumpan i skrivbordsstolen för att skriva kursuppsats). Det är kort sagt en väldigt skön dag. Jag skriver uppsats utan press och stress, letar referenser i all möjlig litteratur och i magen vilar hemlagad rotsakssoppa med rosmarin. Så himla trevligt att vara i sitt hem. Kunna gå ut på balkongen och ta en timmes p1-dokumentär-paus i stekande sol. Kunna laga soppa från scratch i lugn och ro. Kunna gosa in sig i arbetsrummet och skriva när lusten infinner sig. Kunna gå runt i för stor pojkvänströja, utslitna mjukisshorts och fjantiga duntofflor. Och för allt i världen kunna slippa behå. Fantastiskt. Jag vill alltid vara student.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*