Helgen

Helgen flög iväg. Jag höll ett tidigt Latin Fusion-pass i Rönninge på lördagen. Det supermegafina vårvädret var nog förklaringen att vi inte blev så många, men oj så det svettades. Trots förkylning dansade jag på som vanligt och gick från passet med lite bättre känsla i själen än jag haft innan. Drack post-workout-smoothie (!) hemma hos mamma och pappa och åkte sedan hem.

Ägnade sedan lördagen åt att passa två söta kids. Gick i skogen (lärde barnen att se skillnad på tall- och grankottar och barr), besökte några lekplatser (det hoppades studsmatta och åktes rutschkana och linbana, gungades och kastades sand), lekte kurragömma i skogen och åt sedan glass i solen. Och på kvällen lagade vi hamburgare hemma hos oss och spelade spel. Megamysig dag.

Idag blev det simtur, frukost, solhäng på balkongen, loppisrunda och sedan mys hemma några timmar. Hade tänkt bestiga ett litet berg men beslöt oss för att spara det till nästa helg. Istället chillade vi alltså och begav oss runt 17-tiden hem till Nicklas och Helena. Där samlades några av mina favoritmänniskor och som vanligt framkallar de – min familj – den lillasystriga fnissiga Annicka. Mådde bra, åt god mat och imponerades av Helenas hembakta, egenspritsade tårta (som vi alla dog godhetsdöden av).

Och så väntar tystnaden och lugnet i en tom lägenhet. Han har redan lagt sig för att kurera elak huvudvärk. Själv funderar på hur jag ska bete mig för att bli av med dunderförkylningen som liksom kom från ingenstans. Känns så ofantligt tråkigt att vara sjuk, så det tänker jag inte ägna mig åt. Kanske smart att sova bort den också. Så får det bli. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*