Helg och söndag

Det blev helg och Karls pappa kom till Stockholm. Under två dagar har vi turistat runt i stan och gjort lite allt möjligt, ätit middag på Kaknästornet (vars restaurang har bästa fisk- och skaldjursgrytan som finns) och gått på Naturhistoriska där vi trängdes med kanske en miljard kids och deras föräldrar. Och idag, när det bara är Karl och jag kvar, åt vi frukost på balkongen och njöt av solen. Tog på oss snabba kläder och promenerade till Tumba, där vi stod snällt i en fyrtio minuter lång kö för att gå på loppis. Köpte bara någon liten småsak men ändå värt på något sätt. Loppis är alltid mysigt.

Nu är vi hemkomna, upptinade (det är kallt och blåsigt ute!) och har magarna fyllda med varm soppa och hembakt bröd. Hurra för söndagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*