ångest, oklar

Går runt och bär på en knepig och dålig känsla. Ångest. Dock oklart varför. Men det är ju precis det ångest brukar vara: oklar. Känner mig rastlös och orolig och trots att jag först var nöjd med kursuppsatsen skriver jag nu om. Skriver till och tar bort och skriver om. Ligger vaken sent (efter han somnat) och skriver. Tror att skrivandet ska döda ångesten. Men är så trött så att det förmodligen bara blir sämre. Gnuggar mig i trötta ögon och blinkar för att se ordentligt på datorskärmen. Och så går jag runt hemma och känslan gräver och gräver och jag orkar inte. Måste ut. Ut i världen och andas friskare luft och skratta. Dagens mål: frisk luft och skratt. Och så hälsa på nyopererad pappa, äta jordärtskockssoppa med mamma och hålla danspass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*