Blåbärssoppa och det där

Jag tror jag är påväg tillbaka. Dricker blåbärssoppa ur den lilla apmuggen. Apmuggen, eller muggarna (jag har två) fick jag en solig födelsedag av Felix och Johanna. Jag använder dem sällan, fast de är världens finaste, eftersom de bara rymmer ungefär 1 dl. Jag dricker ju inte kaffe nuförtiden och den mängden i te känns för liten. Men en liten kopp blåbärssoppa till middag igår: perfekt!


Och imorse vaknade jag utsövd, efter en hel (!) natts sömn. Dock var det mörkt när jag vaknade, och jag undrade varför jag var så pigg. Men klockan var ju nästan sex, så jag tyckte det var okej att inte sova längre. Lattjade runt på Pinterest och Instagram tills hans alarm ringde, och jag äntligen fick kliva upp.

Idag är jag pigg. Känner mig liksom normal igen, men är rädd och försiktig, för tänk om det blir värre igen?! Börjar därför dagen med ”mesig mat”, som mamma sa. Jag bytte visserligen ut det tråkiga vita rostbrödet med vetetortillias. Samma sak ju, fast annan form. Och så blåbärssoppa, i vanlig ordning.Hej ny dag.
Ska återhämta mig idag också och hoppas på en riktig tillbaka-till-allt-det-vanliga-dag imorgon. Heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*