-57, 57. Och en vecka av promenader, bus och sand

Igår fyllde min pappa, söm föddes -57, 57. Vi firade med att åka ut till mamma och pappa och hänga och laga mat. Jag, mina bröder och våra respektiven lagade hamburgare från scratch. Det bakades bröd och maldes kött (jag som inte äter kött gjorde en burgare på röda linser, som blev megagod) och strimlades potatis till pommes frites. Och så mixades det milkshakes så det stod härliga till. Och jag gjorde vimplar med första bokstaven i allas förnamn på. Och så åt vi så vi dog godhetsdöden allihop. En riktig hit alltså.

Idag är sista dagen Nala, hunden, är hos oss. I en vecka har hon bott här och det känns lite tråkigt att hon idag blir hämtad. En vecka av promenader, bus och sand inomhus är alltså över. Men vi ses ju snart igen såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*