Till exempel att bli frisk

Avdomnad av värktabletter satte jag mig på pendeltåget i förmiddags. Hade sovit igenom mitt alarm och vaknade ganska sent. Bra kanske, eftersom sömn äger sjukdom (alternativt leder sjukdom till sömn, så det är oklart vem som äger vem egentligen).

Tentan gick oförtjänt bra och efter bara 1,5 timme (med en avokado-och-keso-på-rågbröd-paus i halvtid) lämnade jag in, visade körkortet och skrev min signatur på rätt ställe. Trillade hem och undrade vad som hänt. Men bara för att det kändes bra behöver det inte ha gått bra. Personen som rättar denna tenta är minsann en liten lurigfax så det kan nog ha gått lite hur som helst. Jag gjorde i alla fall mitt bästa utifrån rådande förutsättningar.

Nu kan jag i alla fall fokusera på annat i livet. Till exempel att bli frisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*