Prioritera

Pappa bad mig igår tala om mina prioriteringar. ”I livet? De närmsta dagarna?” frågade jag. Han nickade och jag började rabbla upp en tre, fyra måsten (bli frisk, hetsplugga till tentan, göra klart passet och så vidare). Pappa var inte nöjd: ”Nej, prioritera, välj en!” Det går ju inte, tänkte jag, och valde i alla fall att prioritera mina måsten:

1. Bli frisk
(liksom bort med feber och huvudvärk! tyvärr inte lyckats så bra eftersom jag blev sämre inatt, med förkylning till på köpet. dricker vatten och äter tyska, alltså starka, värktabletter. har piggnat till lite och tänkte unna mig en enkel promenad, för det är verkligen fint väder och frisk luft är alltid nummer ett)

2. Plugga
(liksom få allt att fastna, kom på ett smart resonemang att applicera på tentan och så vidare)

3. Gör klart passet
(inklusive köp låtarna du inte äger ännu och bränn en CD)

4. Plugga mer
(alltså på riktigt, plugga ordentligt, så att allt fastnar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*