onsdag

Det är onsdag och jag önskar att jag hade långt hår och så längtar jag till sommaren. Sitter i arbetsrummet och lyssnar på Matt Corby och tänker att jag snart borde bege mig. Snart.

Igår var en riktigt tråkig dag, där jag efter förmiddagens föreläsning helt tappade motivationen till allt. Satt typ i soffan och pillade på mobilen, satt i arbetsrummet och pillade på datorn eller satt i fåtöljen och undrade varför tiden gick så sakta. Men på kvällen fick jag dansa av mig och bli lycklig. Och när jag kom hem och hade dushat drog jag på mig one-piece, tände ljus och satte på en podcast. La mig i soffan med vetekudde på magen och andades. Och så kom han hem och vi satt och pratade ikapp oss. Pratade om vem vi hade blivit irriterade på, vad vi ätit till lunch och hur mycket vi hade saknat varandra. Så himla bra att bo med någon man bryr sig om så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*