Ljust och fräscht

Helledig dag. Passar på att städa, spika upp lister i det nymålade rummet, rensa ut skräp och plocka ned saker i förrådet. Gled dessutom ner till vårdcentralen en sväng. Dåligt järnvärde igen fick jag höra när jag skulle lämna blod häromdagen. Trots att jag känner mig pigg som en lärka fick jag minsann ta mig ett besök hos en läkare, bara för att i tio minuter diskutera ingenting alls egentligen. Prover kunde jag nämligen inte ta idag, och innan det finns några provsvar kan ju läkaren inte göra annat än att lyssna på mina egna teorier kring det dåliga värdet. Tvåhundra kronor fick jag ändå gott betala för pratstunden. Hmmpff.

Och nu sitter jag på golvet i det nya rummet och dricker te. Här är ljust och fräscht, minst sagt. Det känns hurra i hela kroppen och jag längtar tills vi kan åka till IKEA och införskaffa diverse viktigheter (som papperskorg, en praktisk och fin pall till mitt symaskinsbord och lite annat).

Ikväll ska jag träffa Moa. Det var på tok för länge sen. Wie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*