Helg

En helg har passerat. Jag har shoppat lite grejer för första gången på kanske en evighet. Till exempel en fin tröja:

Och så har jag hållit ett pass Latin Fusion med morgonpigga lördagsmänniskor, varit på IKEA med honom och köpt viktiga saker till nya rummet, spelat alfapet och byggt ett litet glaslöst växthus av svarta sugrör. På lördagkvällen drack jag vin i en flådig lya på Valhallavägen och trängdes med andra vindrickande lördagsglada människor. Sent kramade jag hejdå till Jenny och gick genom ett iskallt Stockholm till sista pendeltåget. Spenderade större delen av söndagen bakfull, men det var det värt.

Och idag, som egentligen inte alls är helg (i alla fall inte för vanligt folk), glider jag runt i onepiece och låtsas att det är söndag igen. Läser ikapp de morgontidningar jag inte orkat läsa i helgen och gör sudoku på löpande band. Lyssnar på radio och myser runt i lägenheten och fixar. Skjuter upp momentet som dagen enbart borde bestå av, studier alltså. Ska skjuta upp lite till, det är ju lika bra att börja klockan elva, istället för kvart, tio i liksom. Det skulle ju kännas totalt orimligt. Heh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*