Grillkorv och marrängswiss

Kursen tog slut och jag jobbade två intensiva dagar med en konferens. Servitris, diskare, värdinna och bara allmänt trevlig på samma gång. Krävande, tungt och intensivt, men kul. Efter dag ett, en arbetsdag på 17 timmar, sov jag som en lammunge ombord på ett skepp och vaknade nästa morgon redo för nästa pass. När jag kom hem på fredagkvällen var jag helt slut. Då stod han och bakade havreflarn. Lägenheten luktade nybakat och var välkomnande och underbar (det var han också). Och på lördagen hade vi mamma, pappa, moster och en stor fluffig hund hos oss. Vi rensade ur skruttsaker ur lägenheten och myste hundmys och så. Nu har vi helt plötsligt ett nytt rum i lägenheten (som ska inredas och avnjutas, men först: målas). Till middag åt han och jag pizza och drack rödvin, för att det är en så himla bra kombo.

Och idag fyller Nicklas år (och Thessi med för den delen) och vi firade med att äta grillkorv i snön och sedan marrängswiss och kanelbullar inomhus. Som om han fyllde 8, och inte 28. Underbart. I övrigt har jag i helgen läst tidningen, broderat en räv, promenerat i snön, simmat och bastat, pratat med en finkusin (som fyller år imorgon!), lagat och ätit jordärtskockssoppa och lyssnat på en P3-dokumentär. Och ätit apelsin ur en äppelformad skål, som en rebell.

Imorgon börjar ny vecka och ny kurs. Pepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*