dagen-innan-tentan-dagen

Den här kan nog ha varit den konstigaste och mest ostrukturerade dagen-innan-tenta-dagen någonsin. Men å andra sidan har den också varit ganska lugn och stressfri, för ovanlighetens skull. Jag ligger nämligen hemma och febersvettas och har huvudvärk på det där sättet som gör att man blir hypokondriker och tror man har tumörer i huvudet.

Dagen har egentligen bestått av ett ostoppligt moment 22. Jag har haft för ont i huvudet för att plugga och därför legat och vilat. Samtidigt har jag varit så medveten om att jag borde plugga att jag inte kunnat sova (fast tillslut somnade jag och sov en skön och välförtjänt timme under eftermiddagen). Håller nu alla tummar jag har (två) att jag på något mirakulöst sätt orkar gå och skriva tentan imorgon. Såhär dåligt förberedd har jag nog aldrig varit (känns som jag sagt så förut och alltid tillagt: ”men den här gången menar jag det verkligen”) så det får gå som det går.

Tur att man har världens bästa sambo som kommer hem med apelsin, alvedon och avokado.

En reaktion på ”dagen-innan-tentan-dagen”

  1. Tycker såå synd om dig little darling. Hoppas ändå att det gick bra idag!
    Stor kram!!
    /PP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*