Tentaplugg, träning, bad, bastu och julnötter.

Dag nummer två av ”intensivt” tentaplugg i skolan. Halvt urblåsta hjärnor hade vi när vi valde att avsluta, redan klockan 14. Hur den här tentan ska gå vete tusan. Den som lever (imorgon) får se.

När jag kom hem (efter viss julklappsfix och mys i stan) såg jag ett avsnitt av Bron, åt mellis och gick ner till gymmet. Mitt i mitt crosstrainande kom han och var nyklippt och fin. Vi tränade tillsammans och tog sedan ett välförtjänt besök i poolen. Eftersom det kändes tråkigt att simma längder ägnade vi oss åt stå-på-händer-tävling och att simma-under-varandras-ben-utan-att-nudda. Leka är bäst. Bastu för tredje dagen i rad följde och mosiga och möra gick vi sedan hem och åt korv (soja för min del!) med bröd till middag. Gött.

Nu ägnar jag mig åt hetsig sistaminuten-tentaplugg. Multitaskar med knäckande och ätande av julnötter. Det är ju ändå december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*