duntäcken, långkalsonger och trädskuggor

Vaknar för första gången i de nya duntäckena. Så himla varmt och fluffigt så man dör. (När vi hade köpt dem och bäddat sängen med dem igår var vi tvungna att klä av oss och krypa ner en stund för att känna, trots att klockan bara var eftermiddag. Så himla skönt. Lyx på hög nivå.) Lyssnade på radiokalendern i sängen och gick sedan upp och åt frukost och tände första adventsljuset och det obligatoriska nedräkningsljuset till julafton. Tittade på julkalendern och klädde sedan på oss långkalsonger och varma sockor och allt sånt, packade en ryggsäck med varm choklad och pepparkakor, och tog en mysig utflykt i skogen. Solen stod lågt och kastade långa trädskuggor framför oss på stigen. Vi hade matchande jackor och andades frisk luft. Himla bra start på december.


I fredags adderade vi banan och mitt hemgjorda nötsmör till frukosten. En värdig godhetsdöd. Och idag såg det ut såhär i skogen. Inte alls som december utan snarare som september eller maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*