And I believe it could be, something good has begun

Det är måndag och jag har mensvärk till tusen. Värmer vetekudde i mikron och liksom suger in värmen i kroppen. När kudden svalnat återupprepar jag proceduren. Hänger upp talgbollar på balkongen och pysslar klart julklappar som jag slår in i rött papper med snöre runt. Snöret luktar tjära och jag längtar efter havet. Eftermiddagshimlen utanför fönstret är dovt blå och på den lyser en skarp halvmåne. I lägenheten är det tyst. Så jag sätter på Cat Stevens och vattnar mina hyacinter.

En reaktion på ”And I believe it could be, something good has begun”

  1. Vad mycket du fick med på några få rader. Vad mysigt allt lät, utom mensvärken förstås.
    Kommer småfåglarna så högt upp som till 6:e våningen?
    Love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*