Utsikter och dubbeltoaletter och sånt

Såhär har mina senaste dagar sett ut genom Instagram:

Utsikten från salen på sjukhuset dagen efter pappas operation. Mamma och jag satt där medan solen gick över himlen och tillslut sjönk ner över takåsarna på Södermalm. Det var fint. Och påväg till föreläsningen i fredags hade jag visst likadan ryggsäck som framsidan av kurslitteraturen. Kånken liksom. 

I fredags var vi på Underbara bar. Där har man löst tjejer-går-alltid-på-toa-två-och-två-problemet på ett ytterst spännande sätt. Två toaletter, bredvid varandra. Genialtiskt. 

Imorse promenerade jag längs sjön med P4-as Frukostklubben i öronen, sol i ansiktet och ett leende på läpparna. Och så utsikt från Fjällgatan efter att jag och Karl varit och hälsat på pappa idag. Stannade till på Hermans och åt sen lunch efteråt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*