Superfixarhelgen

Superfixarhelgen nummer ett är över. Vi har skänkt kläder och saker till Läkarmissionen, handlat ett fint bord på samma ställe (ett grunt träbord jag ska ha min symaskin på!), köpt kompletterande julpynt, satt upp ljusslinga på räcket på terassen och i granen i balkonglådan. Och så har vi satt upp tavlor på bråkiga betongväggen, handlat fina stolar till köksbordet (äntligen!), lämnat tonvis med skräp på tippen, storhandlat (så himla underbart töntigt ord) på Maxi och haft tur genom att vara de första som ringde på en annons på blocket (”tvättmaskin bortskänkes”) och således hämtat och blivit med tvättmaskin! Tack snälla Nicklas för bär- och bilhjälp!.

Dessutom har pappa kommit hem från sjukhuset. Och jag har träffat Ullis och Hannah och ätit middag (megagod sushisallad!). Efter middagen fyllde vi plastvinglas med julmust och kröp ner i en varm jacuzzi under en klychigt vacker stjärnhimmel. Pratade om viktiga saker och mådde bra. När jag kom hem hade han städat lägenheten och gjort fint.

Och nu är det redan måndag och jag har tappat ett ägg i golvet och tänkt att det var tur att jag köpte storpack för då var styckpriset på ägg ändå relativt lågt. 2.90 kronor var inte så farligt att bli av med. Synd på ett fint ägg bara. God frukost ligger i magen, radion står på P4 och han har precis gått till jobbet. Hela köket luktar tända ljus och i koppen bredvid mig finns ett ekologiskt Yogi-te. Lyx.

En reaktion på ”Superfixarhelgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*