Och vi ska göra jorden hel

Det blir november och mörkare. Kallare. Gör eget jordnötssmör, börjar en ny kurs (konsumentbeteende!) och tar en löprunda i regnet. Regnjacka på och P3 Dokumentär i öronen. Tänder ljus och lyssnar på dethär och dethär och dethär. Promenerar vid sjön när det är mörkt. Tar på mig reflexväst och känner mig lättskrämd av bilar som beter sig konstigt. Gosar in mig i den nya fåtöljen. Tittar på Rederiet. Dricker te i för stora tekoppar. Dricker tills jag får ont i magen. Istället för att hälla ut dricker jag upp. Hyr Harry Potter-filmer med honom och ligger nära varandra i den nya soffan när vi tittar. Somnar båda två. Det blir alltså november. Mörkare och kallare och mysigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*