Mystorsdag

En mysig torsdag som inleddes med pussar och frukost i vanlig ordning med honom. Fortsatte sedan, när han gått till jobbet, med ett par timmars förmiddagshäng vid köksbordet med Andrea. Te och prat och fniss. Sånt man behöver på höstiga torsdagar. Begav mig sedan iväg till Universitetet för ett lektionstillfälle i presentationsteknik. Som väntat blev det nästan uteslutande dramaövningar i tre timmar. Roligt! På pendeltåget hem var det proppfullt och jag led av mensvärk och tyckte synd om mig själv.

Enligt en app på min telefon är det kladdkakans dag idag. När jag kom hem, och mensvärken inte var lika ihärdig, gav jag mig därför – dagen i ära – på att baka. Men det blev inte kladdkaka utan kärleksmums, enligt detta sockerfria recept. Nu står härligheten och svalnar i köket och jag lyssnar på julmusik. Längtar till snö och glögg och julkalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*