”I want all existing chocolates right away”

Det är ett förbaskat fint ljus i lägenheten vid denhär tiden. När solen går upp över träden där långt bort lyser den rakt in genom våra fönster på sjätte våningen. Hela lägenheten fylls av varmt solljus och man blir helt glad.

I ett av de fönster där solen vid denhär tiden gäna letar sig in, hänger en mobil. Själva mobilen kommer från Moderna Muséet och den har jag fått av Moa i julklapp eller present någon gång. Förr har jag haft foton i den men inte längre. Nu hänger där ett ord per ”klämma” och beroende på hur mobilen snurrar bildas olika meningar. Det kan till exempel stå ”I need a few comics later this week” eller ”You need all exisiting chocolates right away” eller ”I want all exisiting comics right away”. Jag tycker det är festligt. Idén hittade jag någonstans på Internet, men jag minns inte riktigt var.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*