Fulvin i finkläder

Veckan löper på. Måndagkväll innebar hamburgare med honom, brorsorna och Helena och sedan superhärlig gospelkonsert i Berwaldhallen. Mamma sjöng och svängde loss som en tok, tillsammans med alla andra i kören. Så himla fint faktiskt. I pausen drack vi fulvin i finkläder och skrattade och hade det skoj.

Ägnade tisdagen åt lugna hemmasaker, som plugg, pyssel, städning och en löptur. Och så kom Andrea och vi drack rödvin och åt rödbetssoppa i vanlig ordning. Efter lite vin och en god middag i magen kände vi att det hade suttit fint med choklad och världens bästa pojkvän gick till affären och köpte bridgeblandning till oss. Så himla lyx tänkte vi, och tittade på Napoleon Dynamite allihopa. Himla bra tisdag också.

Idag efter föreläsningen åkte jag till pappa på sjukhuset. Han blir bättre varje dag och idag kunde han till och med stå upp när jag var redo med hej- och hejdåkramar. Underbart. Satt i alla fall där några timmar och hade det mysigt. Tog av mig skorna och kröp upp i en skön fåtölj. Pappa sov lite och jag passade på att läsa kurslitteratur. Och så pratade om hur det var när farfar var liten, om en gubbe vi bor granne med, och om annat som föll sig naturligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*